výroba příhradových vazníků, montáže, opravy, rekonstrukce plochých i šikmých střech
Drobečková navigace

Úvodní strana > GDPR

GDPR

PRAVIDLA PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ

 

Na tomto místě se dozvíte, jak nakládáme s osobními údaji, které nám poskytujete. Můžete zůstat v klidu, všechny údaje jsou u nás v bezpečí a Vaše data nikomu nepředáváme.

 

Správcem Vašich osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady ( EU ) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracování osobních údajů je společnost SOVYM s.r.o., se sídlem Okružní 283, 783 14  Hlušovice, IČO : 27701735. Správce můžete kontaktovat na telefonním čísle 608 969 385 nebo na e-mailu: info@sovym.cz.

Společnost SOVYM s.r.o., považuje získané osobní a další údaje za přísně důvěrné. Při jejich zpracování se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27.dubna 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů, známé jako „ GDPR“.

 

Pro realizaci zakázek shromažďuje informace spadající do kategorie obecné a organizační osobní údaje, citlivé osobní údaje neshromažďuje. Ke shromažďování těchto údajů není potřeba výslovný souhlas subjektů, neboť ten je dán uzavřením smlouvy (kalkulací, objednávkou, smlouvou).

Tato data jsou uchovávána v rámci evidence zakázek po dobu nezbytně nutnou, danou zvláštními zákonnými předpisy (zjm. zákony č. 563/1991 Sb., o účetnictví, č. 262/2006 Sb., zákoník práce, č. 187/2006 Sb., o nemocenském pojištění, č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění, č. 82/1991 Sb., o organizaci a provádění sociálního zabezpečení, č. 586/1992 Sb., o daních z příjmu).

Osobní a kontaktní údaje fyzických osob dále nezpracováváme k marketingovým účelům a tato data dále neposkytujeme (s výjimkou oprávněných žádostí orgánů činných v trestním řízení či finanční správy).

Osobní data třetích subjektů, která se mohou objevit v zakázkách, jež zadávají klienti ke zpracování u naší firmy, neshromažďujeme, jsou pouze součástí objednávek a po uplynutí zákonných skartačních lhůt jsou odstraňována.

 

Společnost SOVYM s.r.o. dbá na bezpečnost Vašich osobních dat, které nám předáváte. Přijali jsme vhodná technická a organizační opatření, abychom Vaše data dostatečně chránili s ohledem na závažnost jejich zpracování. K Vašim osobním údajům, které jsme od Vás získali nemá přístup žádná neoprávněná osoba. Nepředáváme je dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon, nebo v případě ochrany našich právních zájmů.

 

Každý zákazník má právo být informován, jaké údaje o něm správce eviduje, je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováním. Každý zákazník může požádat o okamžité vymazání veškerých svých osobních údajů. Žádost o vymazání je možné zaslat na info@sovym.cz. Upozorňujeme, že zákonem vyžadované informace o zrealizovaných zakázkách uchovávat musíme. 

Napište nám

Prodej palivového dřeva a řeziva II. jakosti- viz. akce 2018

Vazníkové konstrukce

Vynikající konstrukční prvek. Lehké, kvalitní, stabilní a variabilní konstrukce. 

Cenovou nabídku na Vaši střechu  Vám zpracujeme na míru, dokumentace zasílejte na: 

info@sovym.cz

 Možnost uskladnění střechy u nás na firmě do doby montáže zdarma!

Kontakt


k[1].jpg

e mail:  info@sovym.cz

Sídlo a provozovna  SOVYM s.r.o.

DAVID MOBIL 164[1][1].jpg

 2012-08-31-012[1].jpg